Beste Elvanlı

Beste Elvanlı...

İzmir, Karşıyaka’da yaşıyor. Etkin İnsan’dan RYT 200 ve Çocuk Yogası 1. Modül eğitimlerini aldı. Kazandığı yeni mesleğiyle Bostanlı’da özel bir yoga stüdyosunda yetişkin ve çocuk yogası eğitmenliği yapıyor. Aynı zamanda anaokullarında çocuk yogası eğitmenliği yapıyor.

Yaz aylarında; Çeşme’de “Yoga for Surfers” adında bir oluşum içerisinde sörfçüler için yoga dersleri düzenledi. Yine Çeşme’de butik otellerde sabahları yoga dersleri verdi. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı adına çocuk yogası eğitimi veren Elvanlı, vakıf çalışanlarına da motivasyon amaçlı yoga dersleri verdi. Bu çalışmalarına da halen devam ediyor.

Yaşam felsefesini sorduğumuz Elvanlı, 'Sevgi ile her şeyin güzelleşeceğini, içimizdeki sevgiyi ve paylaşım ruhunu açığa çıkartarak sahip olduğumuz sağlığımızı kendimiz ve evrendeki diğer canlılar adına en verimli şekilde kullanarak varlığımızı bir olarak sürdürebilmenin yollarını aramalıyız' diye düşünüyor.

Etkin İnsan’ın kendisine ne kazandırdığını sorduğumuzda şöyle söylüyor: “Kendime doğru yolculuk yaparken yeni bir meslek kazandırdı. Enerjimi dengeli kullanabilmemi, ruh, zihin ve beden bütünlüğünü anlamamı ve nasıl birleşebileceğimin yollarını gösterdi. Bu yolda Etkin İnsan bünyesine benim gibi katılmış olan çok güzel insanlar tanımamı sağlayarak sağlam dostluklar edinmemi, sıcak eğitmenlerin tavırlarıyla yakınlığı ve şefkati hissetmemi sağladı.”