Gökçenur Şehirli

Gökçenur Şehirli...

Bursa’da yaşıyor. Okan Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü mezunu. Etkin İnsan’dan Pilates Matwork Eğitmenliği, Çocuk Yogası Eğitmenliği 1. Modül ve Yoga Eğitmenlik Eğitimi aldı.

Aldığı eğitimler sayesinde çeşitli anaokullarında çocuk yogası dersleri ve kendi özel gruplarıa yoga dersleri veriyor. Aynı zamanda Yotes Yoga ve Pilates Stüdyo’sunda çocuk yogası, matwork pilates ve yoga dersleri veriyor. Bursa’da da stüdyoda İngilizce yoga ve pilates derslerini veren ilk eğitmen olarak da bir ilke imza attı. Arjantin’den Almanya’ya kadar pek çok ülkeden öğrencileri var.

Yaşam felsefesini sorduğumuz Şehirli, “Yaşam felsefem anda kalarak hayatı elimden kaçırmamaya gayret etmek. Olabileceğim en iyi bene yaklaşmak için her anı dolu dolu yaşamak. Zihnim kadar bedenime ve ruhuma da iyi gelen bir hayat tarzından şaşmamak ve keşfedebileceğim kadar çok şey keşfetmek.” diyor.

Etkin İnsan’ın kendisine kazandırdıkları hakkında da “Kendime olan yolculuğumda beni bana yaklaştırdı diyebilirim. Beni harika eğitmenler ve harika kursiyerlerle tanıştırarak ufkumu fazlasıyla açtı. Aynı zamanda kişisel gelişimime çok fazla katkısı oldu ve öz disiplin bilincimi pekiştirdi. Sekiz yıllık bir sporcu geçmişine sahipken, Etkin İnsan sayesinde hobilerim mesleğim oldu diyebilirim.” şeklinde söylüyor.