Betül Gültekin

ETKİN İNSAN GELİŞİM ENSTİTÜSÜ İLE KENDİNİ VE İŞİNİ BÜYÜTEN MEZUNLARIMIZ

Betül Gültekin...

Urla’da yaşıyor. Etkin İnsan ailesine Mart 2018’de katıldı. Çocuk Yogası Eğitmenliği Uluslararası Sertifika Programı’nı tamamlayan Betül, eğitimini tamamladıktan hemen sonra kazandığı yeni mesleğine ilk adımını attı ve İnciraltı Montessori Anaokulu’nda “Baharı Karşılama” adlı projesiyle ilk eğitmenlik deneyimini yaşadı. Şu an Urla’da bulunan Bizim Bahçe Yoga&Pilates Merkezi’nde çeşitli atölyeler düzenleyerek tüm yaş gruplarına eğitmenlik yapıyor.

Etkin İnsan’ın kendisine ne kazandırdığını sorduğumuz Betül, düşüncelerini şöyle aktarıyor: “Hayatımın en huzurlu, en sakin ve en mutlu dönemini yaşıyorum. Almış olduğum eğitim, pozitif düşünmemi, hayatı daha disiplinli ve bir o kadar farkında yaşamamı sağladı.  Etkin İnsan benim için nefes almaya başladığım gündür. Aldığım eğitim sayesinde bedenimi dinlendirmeyi, duygularımı açık tutabilmeyi, öğrendiğim eşsiz bilgileri nasıl aktarabileceğimi öğrendim.”

Betül’ün yaşam felsefesi ise şöyle: “İnsanoğlunun dünyaya geldiği iki zaman vardır. Birincisi dünyaya geldiği zaman; ikincisi dünyaya neden geldiğini anladığı zaman. Bu sebeple üşenme, erteleme, vazgeçme!”.

Etkin İnsan Ailesinin yeni üyesi Betül Gültekin’i, kısa süre içerisinde yarattığı güzel projelerinden, paylaşımlarından dolayı kutluyor ve öğrencimizle gurur duyuyoruz. Nice paylaşımlara...