Benan Altınsoy

Benan Altınsoy

Başlangıçta yoga yapmayı hiç düşünmemiştim. Üstelik yoga eğitmeni olmak aklımda hiç yoktu. Arkadaşlarımla yogayı konuştuğumuzda herkes “senin yapabileceğin bir alan ve felsefe” dedi. Sonra Etkin İnsan’ı Instagram reklamlarında gördüm ve aynı hafta içinde kayıt oldum.

Yogaya başlayınca hayata bakış açınız tümden değişmeye başlıyor. Özellikle felsefe kısmını sindirmeye başladıktan sonra kendiliğinden bir çözülme yaşanıyor. Eğer hazırsanız zaten yoga sizi içine alıp, dönüştürmeye başlıyor. Daha sonra ise edindiğim bilgi birikimini başkalarına aktarma ihtiyacı duydum ve dersler kendiliğinden başladı.

Bursa’da yetişkin yogası özel derslerim ve butik grup derslerim var. Aynı zamanda hamile yogası özel dersi veriyorum. Hafta sonları ise çocuk atölyelerinde çocuk yogası dersleri vermekteyim. Aynı zamanda 15 günde bir, yoga terapi için İstanbul’da danışan almaktayım.

Gerçek anlamda yogayı ve özellikle yoganın felsefe kısmını öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen herkesin yolu Etkin İnsan’a düşmeli…